Hotel Centrum

Restaurace

resa

Kvalitní suroviny, vlastní pečivo a těstoviny a žádná chemie

Restaurace byla na přelomu let 2014 a 2015 pod vedením Ing. Arch. Tomáše Kratochvíly kompletně zrekonstruována s důrazem na prosvětlení prostor, moderní styl s retro prvky. Otevřeli jsme kuchyni jako garanci poctivého přístupu, protože si stojíme za tím, co děláme. Návštěvu si tak můžete zpříjemnit pozorováním přípravy Vašeho pokrmu.

Moderní gastronomie s akcentem na kvalitní suroviny ať od místních dodavatelů či z míst odkud daný recept pochází. Co si můžeme vyrobit sami, to si vyrábíme. Za zmínku stojí především těstoviny z italské semolinové mouky a pečivo. Jídelní lístek měníme čtyřikrát ročně, abychom mohli respektovat sezónost surovin. Obsahuje zpravidla 12 hlavních chodů tak, abychom mohli garantovat kvalitu a čerstvost a k tomu jsme schopni každou položku vymazlit. Najdete u nás místní i středomořskou kuchyni, hovězího steaky, čerstvé ryby v moderním pojetí. Šéfkuchař Jakub Trčka strávil 12 let ve světě, především v Itálii a své zkušenosti předavá i svému týmu. Dbá na přípravu pokrmů z poctivých surovin bez umělých dochucovadel. Těšíme se na Vaši náveštěvu a přejeme dobrou chuť!

jidlo3jidlo4jidlo2jidlo1

Naše obsluha Vám ráda doporučí nápoje ze širokého sortimentu, který zahrnuje  největší nabídku v oblasti přívlastkových vín, víceletých karibských rumů, irských a skotských whisky v okolí. Obsluha je proškolena v umění baristiky na jehož základě u nás najdete pravé italské cappuccino, espresso a řadu dalších oblíbených variant přípravy kávy.

Za kolektiv restaurace hotelu Centrum Vás zveme k příjemnému posezení a nepochybujeme, že se k nám budete rádi vracet.

Zavřít