Hotel Centrum

Slovo šéfkuchaře

kuba

Jakub Trčka

– šéfkuchař

 

Vážení hosté,

naše restaurace v hotelu Centrum je zaměřena především na kvalitu jídla a výrobu pokrmů z čerstvých surovin, například hovězí maso, chlazené ryby nebo čerstvé bylinky na které svědomitě dbám.

Já, jako šéfkuchař mám praxi ze zahraničí, kde jsem strávil posledních 12 let a především v Itálii jsem si nemohl nevšimnout, co nikdy v kuchyni nechybělo a to bylo v 90% víno, proto naše restaurace nabízí i široký výběr přívlastkových vín.

 NEBOJÍME SE UKÁZAT, Z ČEHO VAŘÍME A NIC NETAJÍME.

Naše heslo je, když se něco dělá, tak se to dělá dobře a hlavně v čistotě! Takové pravidlo jsem se naučil už v dobách, kdy jsem ještě chodil do školy a měl jsem možnost mít stáže v nejlepších restauracích v Praze (Palfy palace, Hotel Paříž nebo Flambeé). Jako důkaz slouží naše otevřená kuchyně, kde můžete pozorovat, jak dbáme na čistotu a na kvalitu jídla z čerstvých surovin, aby se jídlo k Vám dostalo na stůl tak, jak to má být.

Pokrmy u nás dostanete lehké a vždy adekvátně dochucené. Pokrmy pečlivě skloubíme s vhodným druhem přílohy, ale také i omáčky. Tímto Vás mile rád zvu k nám do restaurace, abyste ochutnali naše speciality a posoudili, jestli jsou tyto slova pravdivá.

Děkuji Vám s pozdravem Jakub Trčka


Zavřít